Over ons

 

HDB Risicobeheer is een onafhankelijke adviseur. Een sterke partner met veel specialistische kennis en ervaring. We zijn gespecialiseerd in zakelijke schade- en inkomensverzekeringen voor bedrijven van klein tot groot, in uiteenlopende branches.
 

Wederzijds vertrouwen

We verdiepen ons uitvoerig in onze relaties en nemen de tijd voor u. Zo weten we wat voor u belangrijk is. Door goed naar elkaar te luisteren ontstaat er wederzijds vertrouwen en kunnen we u niet alleen adviseren maar ook ontzorgen. Door deze persoonlijke manier van zakendoen groeit ons bedrijf nog steeds en is de klanttevredenheid hoog. De meeste bedrijven zijn dan ook al jaren een relatie van ons bedrijf.
 

Ons serviceniveau

AANDACHT en SERVICE wordt bij HDB Risicobeheer met hoofdletters geschreven. Bij ons heerst geen 9-tot-5-mentaliteit en is er geen ingewikkeld keuzemenu als u ons belt. Wij zijn goed bereikbaar, kennen u persoonlijk en weten waar het over gaat. Dat geeft vertrouwen en is prettig.
 

Onafhankelijk

HDB is een onafhankelijk adviesbureau dat van meet af aan is gespecialiseerd in risicobeheer. Wij hebben korte lijnen met nagenoeg alle verzekeraars. Door onze onafhankelijkheid en ervaring met diverse marktpartijen is maatwerk mogelijk. Dat stelt ons in staat om vrijwel altijd de juiste verzekeringsoplossing voor u te vinden.
 

Team

U heeft altijd een vast aanspreekpunt. Wij bezoeken onze relaties en daardoor kennen we elkaar persoonlijk. Een sterke binnendienst verzorgt de verdere administratieve afhandeling, zoals de verwerking van polissen en schades. Dat doen we samen als team, vanuit de zeer sfeervolle en landelijk gelegen kantoorhoeve Ankerhof in Ubachsberg.
 

Afspraak?

Bent u op zoek naar een sterke partner die u ontzorgt op het gebied van risicobeheer? Wij verwelkomen u graag als nieuwe relatie. Belt u ons gerust voor meer informatie of een gesprek.


Het team

Roger Dieteren

Roger Dieteren

Eigenaar HDB Risicobeheer